Илиан Илиев: Спарта е идеалният отбор за Минчев


Илиан Илиев: Спарта е идеалният отбор за Минчев
Снимка: Оф. сайт на Черно море

1550 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира трансфера на младия талант на „моряците“ Мартин Минчев в чешкия гранд Спарта Прага. 19-годишният нападател подписа с един от водещите отбори в Чехия в петък, като договорът му е за 4 години.

"Всички се радваме за Мартин. Това е плод на труда на футболиста и всички треньори, които са работили с него. Той помогна доста на отбора и смятам, че излиза в чужбина в най-точния момент. Няма да му е лесно, защото в Спарта ще има сериозна конкуренция, но той има характер и качества и се надявам, че ще се утвърди в отбора. Това е перфектното място за Минчев да направи слдващата стъпка в своето развитие. Много хора искат нашите футболисти да отиват в Юнайтед или Ливърпул, но дали това е най-подходящото място?! Смятам, че за Минчев Спарта е идеалният отбор на този етап от кариерата му", сподели Илиев пред "Тема Спорт".

"Ще му търсим заместник, но в този период с коронавируса е доста трудно. Забраната за пътуванията е проблем. Както виждате обаче, имаме и доста други млади момчета в Черно море и щастието може да се усмихне на някое от тях", допълни Илиев.

А ето по какъв любопитен начин Мартин Минчев бе представен като ново попълнение на Спарта Прага.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички