Илиан Илиев: Може да залитнем в друга крайност


Илиан Илиев: Може да залитнем в друга крайност
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1715 0

Старши треньорът на Черно мореИлиан Илиев, говори след ключовия успех на възпитаниците му над Локомотив Пловдив с 2:1 в последния двубой от 26-тия кръг на Първа лига. 

Специалистът е категоричен, че се е получил интересен мач и сподели как се е стигнало до попадението на Локомотив Пловдив във вратата на "моряците", предвид развоя на срещата. 

 Мнението на Илиев

„Стана интересен мач. Важното за нас беше да вкараме повече агресия, защото Локомотив са добър отбор и могат да си подават топката. Имаше няколко минути, в които ги оставихме да разиграват топката.

Доволен съм от цялостното провеждане на мача, с изключение на моментите след нашия гол за около 7-8 минути. Това не отпускане, но трябваше да поддържаме тази агресия през целия мач. Те излязоха с малко по-различна схема днес.

Бързо се настроихме. При изравнителния гол противника спечели две единоборства и ни вкараха. Като цяло стояхме добре в дефанзивен план и се придвижвахме добре. Не мога да отлича един футболист. Когато побеждаваш отбори, които могат да играят добър футбол като Локомотив, ти дават самочувствие. Ако обаче разчитаме на добрата серия, може да залитнем в другата крайност”, сподели специалистът.

Следете всичко най-интересно от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички