Илиан Илиев: Ако си вземем всички мачове, разбира се, че ще зимуваме в тройката


Илиан Илиев: Ако си вземем всички мачове, разбира се, че ще зимуваме в тройката
Снимка: Lap.bg

1225 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от победата на своя тим над Крумовград тази вечер. Националният селекционер на България обаче изрази разочарование от факта, че "моряците" допуснаха 2 гола, когато водеха с 3:0.

"За радост, усилията на играчите се оползотвориха. Стара традиция е да подценяваме ситуации. Вкарахме три гола, а можеше да потърсим и още. Доволен съм от футболистите, нямам претенции, предвид това, че се очакваше мачът да бъде отложен", започна той след успеха с 3:2.

"Допуснахме два и вкарахме три, което не е приятно. Трябва да бъдем по-концентрирани. Взехме три важни точки. Изиграхме мача, което беше важно. На преден план днес бяха волята и характерът.

Тези бели петна, които на моменти се получават при нас, трябва да ги избягваме с повече концентрация. Това не омаловажава усилията на футболистите, които дадоха всичко да вземат този мач. Ако си спечелим мачовете, естествено, че можем да завършим полусезона в тройката. Очаква ни труден мач с Етър, хубавото е, че е по-наблизо", прогнозира Илиев.

"Една трудна седмица с националния отбор. Радвам се, че излязохме с чест от нея. Можеше да излезем и с повече точки. Не трябва да смесваме нещата. Нямаме проблеми да се справяме", завърши специалистът. Още новини за Черно море четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички