И ЦСКА 1948 примамва Георги Миланов с изгодно финансово предложение


И ЦСКА 1948 примамва Георги Миланов с изгодно финансово предложение
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1608 0

От ЦСКА 1948 са отправили оферта към бившия играч на Левски Георги Миланов. За последния бившият национал игра в Ал Джафра в ОАЕ, но след като отборът изпадна във второто ниво на футбола напусна.

Без категоричен отговор от играча

Миланов продължава да няма нов отбор и от ръководството на ЦСКА 1948 веднага са влезли в контакт с него. Предложението към полузащитника е било доста добро от финансова гледна точка, но на този етап играчът не е дал категоричен отговор дали приема или не, пише "Тема спорт".

Надеждата на футболиста е да хване в последния момент отново излизане в чужбина, но към днешна дата нямал конкретно предложение за там. Интерес към него имаше от Арда, а оферта и от Ботев Пловдив. Там движещата сила е бил Ивелин Попов, който също наскоро напусна "Герена".

Попето е опитал да убеди 31-годишния Георги Миланов да подсили канарчетата, но засега без успех. Така бившият национал посреща септември месец без отбор.

В същото време ЦСКА 1948 назначи интересно име за треньор в първия отбор. Става въпрос за сина на Димитър Димитров-Херо – Виктор. Той влиза в щаба на старши треньора Николай Панайотов и двамата ще ръководят ЦСКА 1948. Интересното е, че Виктор Димитров също за последно бе на „Герена“. Той водеше втория отбор на Левски в Югозападната Трета лига, но се стигна до раздяла. По-рано имаше информация, че ЦСКА 1948 иска и един от играчите на Левски Жереми Петрис.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички