Георги Миланов: Бих се върнал в Русия, бих играл навсякъде при добра оферта


Георги Миланов: Бих се върнал в Русия, бих играл навсякъде при добра оферта
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3931 0

Бившата звезда на Левски Георги Миланов разкри, че е готов да играе навсякъде, стига отборът да е добър, както и предложението към него. Полузащитникът продължава да си търси отбор, след като се раздели с Ал Дафра от ОАЕ.

Отново в Русия? Да!

Бившият национал заяви, че без проблем би се върнал в Русия, ако получи добра оферта. Той игра там в периода 2013/2018 година, като записа 148 мача за ЦСКА Москва и стана двукратен шампион на страната.

"Да с върна в Русия? Последните шест месеца играх в Дубай, представих се много добре. Но сега съм без отбор, очаквам предложения, в края на месеца ще има яснота по моето бъдеще. Не изключвам нищо, ще разгледам всеки вариант", заяви футболистът пред Metaratings.ru.

Условията му към новия отбор:

"Без проблем ще се върна в Русия, ако получа добро предложение. Без разлика в каква страна ще играя, най-важното е отборът да е добър, както и предложението", допълни Миланов. А ето какво каза за Миланов и бъдещето му агентът Мирчо Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички