Хубчев е фаворитът на Боби за поста на Пенев


Хубчев е фаворитът на Боби за поста на Пенев
Снимка: Иван Йочев

1975 0

Петър Хубчев е скритият фаворит за нов национален селекционер, ако се стигне до очаквана раздяла с Любо Пенев, твърди "Стандарт".

Треньорът направил страхотно впечатление на Боби Михайлов с отличните резултати в Берое.

"При избор между четвъртите в света Хубчев има много по-голям шанс от Красимир Балъков", довериха запознати. Въпреки клетвите, че Любо остава, дадени от шефове в Изпълкома, истината е съвсем друга. Задаващото се решение да сложат съветник на Пенев, като ограничат функциите на Ради Здравков и Давид Родригес, няма как да мине при настоящия селекционер. Запознати с характера му са категорични, че той би си тръгнал на секундата, ако му наложат каквото и да е кадрово решение. Освен това Любо държи страшно на екипа си.

В същото време стана ясно, че БФС ще привлече един от най-кадърните треньори от школата на ЦСКА. Галин Иванов става от Нова година селекционер на една от юношеските национални формации. Бившият национал се е навил, тъй като на "Армията" чака с месеци заплата.

Иначе Галин постигна впечатляващи резултати в ЦСКА, като отборът му е хвален не само заради успехите, но и за атрактивния стил на игра. Припомняме, че по същия път мина и друг "армейски" кадър - Методи Деянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички