Христо Стоичков за скандалите и БФС: Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко


Христо Стоичков за скандалите и БФС: Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко
Снимка: Aleksandar Stoyanov и Yulian Todorov / LAP.bg

5464 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи кратък коментар около случващото се у нас и последните събития покрай БФС и битката за президентския пост. Той е категоричен, че "неговото време е минало" и сега води съвсем различен живот. 

Без критика от Стоичков

"Аз съм си го казал моето мнение, бе хора. Тогава защо не го писахте, защо не го отразихте по-добре. От 2013 до 2023, това са 10 години, да сте ме чули да говоря, да критикувам. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко. Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА. Работя в телевизия, в която ни гледат милиони", заяви Стоичков в подкаста "Код Спорт".

А относно критиките, които застигат четъвъртите в света най-вече заради управлението на БФС в последните 18 години: "Да не ме слагат мен под общ знаменател. Да се говори точно, ясно и конкретно. Когато говориш, дай имена. Ако още един път не споменат поименно, а да кажат глобално "четвъртите в света", още от сега го казвам – така ще го изрежа, че свят ще му се завие и няма да се усети”, каза по-рано той. А наскоро Гриша Ганчев определи какви са отношенията му със Стоичков точно с 2 изречения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички