Христо Крушарски посочи на какво ще наблегне, ако стане президент на БФС


Христо Крушарски посочи на какво ще наблегне, ако стане президент на БФС
Снимка: Lap.bg

1689 0

Един от кандидатите за президент на БФС - Христо Крушарски, даде в четвъртък пресконференция, на която представи пред футболната общественост с какви амбиции атакува ръководния пост. 

Крушарски се оттегля от Локо Пд, ако бъде избран

Сред приоритетите на бизнесмена са детско-юношеският футбол, съдийството, методиката на работа и строежът на нов национален стадион. Той добави, че е нереално да гарантира светло бъдеще, но обеща да въведе "ред и порядък" в родния футбол.

Сред предложенията на Крушарски е да събере всички кандидати преди Конгреса на 15 март. Целта е всички те да изберат и подкрепят най-добрия избор за наследник на Борислав Михайлов

Позицията на Крушарски 

"Проблемите се решават по един начин – с ред и порядък.

Футболът не е по-различен от едно предприятие. Той трябва да се управлява правилно. Първата ми задача ще бъде да огледам екипа и да преценя дали той може да работи. Трябва да се изберат точните позиции, защото в БФС вече има хора, които са влезли в проблемите. Те просто трябва да се управляват правилно. Първата сбирка ще бъде със зоналните съвети. Ще им представя моята визия и който може да работи, да си вдига ръката и да почва да бачка. Който не може, да си тръгва с бърза скорост. 

"Върти ми се в главата една може би полезна идея – да поканя всички кандидати на едни боянски ливади (на базата на БФС в "Бояна" – бел.ред). Да седнем, да си поговорим и да видим кой какво мисли, както го правим в Локомотив. Дай Боже, може би и да се спрем върху една личност, която да бутнем и да тръгнат нещата. С боричкане няма да стигнем далеч. 

Използвам тази трибуна и ги каня. Ако намерим допирни точки, да се обединим около една фигура. Всички говорим за нещо, обаче никой не го е виждал", бе част от коментара на бизнесмена пред медиите. 

Още: "Помагал съм на всеки един клуб в България - само на ЦСКА и Лудогорец - не"

Той "коли", той "беси": Крушарски заплаши четирима от Локомотив Пловдив и разкри за скандал

Крушарски: Конгресът да е на 1-ви юни - всички сме детска градина

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички