Херо захапа Кръстаич и сподели как би била България с него начело


Херо захапа Кръстаич и сподели как би била България с него начело
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

3932 0

Старши треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, направи коментар около националния тим на България, след като "соколите" се наложиха в контрола с 4:1 над Добруджа в събота, а ден по-рано "лъвовете" загубиха първата си квалификация по път към Евро 2024 с 0:1 от Черна гора.

Специалистът отчете, че като българин стиска палци на "трикольорите" по пътя към надпреварата в Германия, но според него методът на подмладяване не е правилен, а за България трябва да играят най-добрите.

Мнението на Херо

"Жалко, че загубихме, смятам, че Черна Гора не ни превъзхождаше с нищо, даже е по-слаб отбор. Проблеми имаше, видяха се на терена, но това е работа на спортно-техническото ръководство. Те ще анализират и ще видят нещата. Не трябва да изпадаме в крайности.

 

“Трябва да гледаме с оптимизъм, защото ние българите сме малко хора на двете крайности. Това са квалификациите, в които ще трябва да покажем какво можем. Говори се за някакво подмладяване, аз имам по-друга позиция.

В националния отбор подмладяване не трябва да има, а да играят най-добрите, защото това е огледалото на българския футбол, но политиката на ръководството на футболния съюз е малко по-различна. Всеки си има мнение. Аз като българин желая успех на отбора и да зачеркне негативния резултат", сподели Херо след успеха на възпитаниците му.

Ето какво сподели Кръстаич след загубата от Черна гора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички