Херо заговори за кармата след 1:3 и отсече: Заслужавахме да победим


Херо заговори за кармата след 1:3 и отсече: Заслужавахме да победим
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

2137 0

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо, коментира с разочарование възпитаниците след поражението с 1:3 от Локомотив Пловдив.

То дойде при визитата от 28-мия кръг на Първа лига, а специалистът дори е категоричен, че възпитаниците му са заслужавали да спечелят, а вместо това - остават последни в надпреварата. 

Мнението на Херо

"Загубихме мач, който не заслужавахме да загубим. Заслужавахме да спечелим този двубой. Много пропуски направихме. Само Денис Баланюк направи поне 3 чисти пропуска. Загубихме мач, в който не бяхме надиграни. Явно такава ни е кармата. Въпреки всичко в началото на второто полувреме Баланюк пропуска от три метра.

Неумението пред гола ни лиши от един сигурен успех. Няма как да не бъда доволен от характера, защото те се бориха и ние бяхме по-добрият отбор на терена. Просто пропуските ни лишиха от една точка, дори от три.

 

Много тежко ще е спасението, но докато има теоретичен шанс ще се борим, защото през втория полусезон освен срещу Берое никъде не бяхме надиграни. Ще играем на максимума на нашите възможности и ще се опитаме да печелим точки при следващите ни мачове и ще се радваме, ако победим", категоричен бе наставникът на Спартак.

Следете всичко най-интересно от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички