Локомотив Пловдив с жест към феновете си за мача с Спартак Варна, идеята обаче не беше приета радушно


Локомотив Пловдив с жест към феновете си за мача с Спартак Варна, идеята обаче не беше приета радушно
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

2027 0

Ръководството на Локомотив Пловдив обяви официално интересна и иновативна инициатива преди мача си със Спартак Варна. Пловдивският клуб направи жест към феновете си, предоставяйки възможността да закупят 2 билета за цената на 1.

"Смърфовете" се изправят срещу "соколите" на стадион "Локомотив" в среща от 28-ия кръг на Първа лига. Тя ще се състои в петък (28.04) от 20:00 часа.

Ето какво написаха от клуба по повода:

"Днес “черно-белите” се изправят срещу Спартак (Варна) от 20:00ч. на “Лаута”. Довечера ела с приятел и подкрепете заедно Локомотив в битката за евротурнирите! Двама ще можете да влезнете срещу един билет! Важи само за “Бесика”! Бъди довечера на стадиона! Локомотив има нужда от теб! Само Локо"!

Контра

Идеята обаче беше приета със смесени чувства от "черно-белите" привърженици. Част от тях изразиха недоволството си от управлението на любимия си клуб. Други пък споделиха опасения, че това би дало повод за подигравки от страна на феновете на вечния съперник Ботев.

Бившият собственик на "смърфовете" Христо Крушарски пък съвсем наскоро направи огромен жест спрямо клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички