Херо отрязал и Черно море


Херо отрязал и Черно море

1197 0

Димитър Димитров-Херо е отказал да поеме Черно море. Това разкри самият специалист. През лятото той е получил предложение от варненци да наследи освободения от Георги Иванов-Гонзо пост. След отрицателния отговор на Херо, шефовете на "моряците" се насочили към Никола Спасов.

"Трудно взех решение да откажа на Черно море, защото това е голям клуб със сериозен собственик, който е осигурил всички необходими условия за правене на футбол. Но в интерес на истината в рамките на един месец през миналото лято аз отклоних общо три оферти от наши отбори. Другите две бяха на "Ботев" (Пловдив) и "Левски", каза за "Народно дело" Димитров.

Той се надява, че през лятото ще се завърне на пейката, като не изключва варианта това да стане в България.

"Сърбят ме ръцете за работа, но още е рано да коментирам нещо конкретно. Пред мен не стои въпросът на всяка цена да изляза зад граница, мога да поема и български тим", добави Херо.

Специалистът е категоричен, че Черно море ще отстрани Локо (Пд) за купата и ще играе финал.

"Варненци имат по-хомогенен състав и разполагат с по-равностойна резервна скамейка. В Локо имат финансови проблеми, а там, където се появят такива, винаги се създава напрежение. Освен това пловдивчани още не са спокойни за мястото си в елита и ще насочат усилията си предимно към борбата за оцеляване", смята специалистът.

Херо е на мнение, че по отборен потенциал и качества на футболистите си Черно море отстъпва само на Лудогорец в България.

"Малко шанс не достигна на варненци да влязат в топ 6, но когато силите на няколко отбора са изравнени, е важно да имаш и спортно щастие", заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички