Черно море се готви за Локо (Пд) срещу импотентен Марек


Черно море се готви за Локо (Пд) срещу импотентен Марек

1434 0

Няколко промени в титулярния състав ще направи треньорът на Черно море Никола Спасов за днешния домакински мач с Марек. Аут от титулярната единадесеторка са Петър Златинов и Кирил Котев, които са на треньорски курс в София. На Матиас Курьор пък му предстои операция на мъдрец, Стефан Станчев е контузен, а Марк Клок - наказан.

Живко Атанасов ще смени капитана Котев в центъра на отбраната, а Марчин Буркхард и Тодор Паланков се връщат в средата на терена.

В групата след 6-месечно отсъствие се завръща Даниел Георгиев, както и Георги Божилов.

Марек пък ще се опита да сложи край на импотентността си пред противниковата врата. 11 часа и 11 минути! Точно толкова време дупничани не са вкарвали гол в "А" група. Последното попадение за тях в елита бе дело на напусналия през зимата Кристиян Петков. Той отбеляза дебютното си попадение в най-висшия ешелон у нас срещу Черно море на 8 ноември миналата година при загубата с 1:3 на "Бончук". През тези 671 минути играчите на Марек така и не успяха да намерят път към противниковите врати.

Срещу Черно море днес се очаква Еньо Кръстовчев и Тодор Колев да започнат като титуляри. Те се възстановиха от контузиите си напълно и ще могат да започнат още от първата минута. Капитанът Милен Лахчев е наказан.

Вероятни състави:

Черно море: Чанович, Кулибали, Венков, Ж. Атанасов, Буркхард, Стенио, Паланков, Коконов, Райков, Ернандес, Бижев

Марек: Михайлов, М. Димитров, Николов, Виячки, Кавдански, Д. Петков, Гаров, Колев, Атанасов, Кръстовчев, Абушев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички