Спасов: Надиграха ни, ще си гледаме Купата и втората шестица


Спасов: Надиграха ни, ще си гледаме Купата и втората шестица

1281 0

Наставникът на Черно море Никола Спасов не бе доволен от играта на своя тим при загубата с 1:2 от Локомотив (София). Поражението обрече опитите на "моряците" да останат в първата шестица след плейофите.

"Не съм доволен, но не може да се върнат нещата назад. Ще се опитаме да продължим да се готвим и да си гледаме мачовете за Купата и втората шестица. Съжалявам, че днес не успяхме да спечелим. Имаше много битка и единоборства. За тези условия мачът стана добър. Имаше доста положения. За съжаление Локомотив вкараха повече от нас. Надиграха ни в повечето от случаите и заслужено ни победиха", коментира специалистът в края на мача.

"Само мога да съжалявам. Сигурен съм, че отборът ще става по-добър, но вече е късно за първенството. Мачовете за Купата ще ни мотивират да изкараме полусезона на добро ниво", каза още наставникът.

Все пак той е доволен, че отборът му почти до последно е направил така, че да бъде в битката за първите шест места.

"След втория гол нещата станаха доста трудни. Направихме грешки, които не трябваше да правим. Не мога да кажа, че е имало напрежение. В крайна сметка футболът продължава. Важното е, че го докарахме до такъв мач с Локомотив София и можехме до последния кръг да сме в играта. Не съм доволен от представянето на определени хора, но това е", заключи той.

"Започнахме второто полувреме много активно. Просто трябваше да вкараме бързо гола, който щеше да ни успокои и да задържим резултата. С минаване на времето станахме по-хазартни. Оголвахме се повече и с оглед на това тежкия терен умори футболистите. Много хазартно тръгнахме напред. Опитвахме се да играем атакуващо, да търсим победата, но не се получи. Не можахме да си реализираме създадените положения", добави Спасов.

Треньорът на "моряците" се оплака и от терена в "Надежда". "На този терен трудно може да се играе отличен футбол. Ако се спазват правилата, няма да се стига до мачове на такива терени", сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички