Хебър се подсили с юноши на Милан, Херта, Спортинг и Тотнъм


Хебър се подсили с юноши на Милан, Херта, Спортинг и Тотнъм
Снимка: Официална Фейсбук страница на Хебър

8701 0

Тимовете от Първа лига уверено се готвят за новата кампания, която стартира след по-малко от седмица. Завърналият се в елита Хебър бе един от най-активните на трансферния пазар, като дори още не е свършил с входящите сделки.

Това обяви лично наставникът на тима Фулвио Пеа, който очаква още 3-4 чуждестранни попълнения. До този момент на стадион "Георги Бенковски" акостираха 8 легионери, които са минали през някои от европейските грандове. Те вече са подписали контрактите, а през началото на идната седмица ще бъдат картотекирани и ще могат да вземат участие още в първия кръг.

Ето кои са новите попълнения:

1. Клаудио Бонани - играчът се подвизава като краен защитник и е на 25 години от Италия. Юноша е на Милан, а за последно е играл в малтийския елитен Биркиркара. Договорът на Бонани с Хебър е за една година, с опция да бъде удължен с още 12 месеца. Бонани е носил екипите на италианските Павия, Варезе, Каратезе, Кастеланцезе и албанския Камза до преди 2020 година, когато подписва с Биркиркара.

2. Португалецът Мауро Серкуера. Той играе на поста ляв халф-бек, на 29 години е и е висок 181 см. Юноша е на Спортинг Лисабон. След това е преминал през португалските Навал, Национал Мадейра, Академика и унгарския Уйпещ.

3. Сърбинът Милан Кременович е централен защитник, който разполага и с германски паспорт. В момента е преотстъпен от италианския Фрозиноне до лятото на 2023 година. 20-годишният бранител е висок 191 сантиметра. Кариерата му преминава през академиите на Херта и Енерги Котбус, а през 2020 година подписва със сръбския Графичар. След това играе и за Мачва.

4. Виктор Монхил e от Испания, на 29 години. Играе като централен защитник. За последно е бил част от индийския Одиша, а в България идва като свободен агент. Кариерата му започва във втория отбор на Валядолид, след което преминава през дубъла на Атлетико Мадрид. Играе още за Алкояно, Мерида, Понтеведра и Атлетико Леванте в родината си. Има период в грузинския Динамо Тбилиси, както и за друг индийски клуб – АТК.

5. Полякът Корнел Осира е друг бранител, който се присъединява към клуба. поляк. Договорът на 29-годишния централен защитник е за една година. години е. За последно е носил екипа на полския втородивизионен Сендеция. Кариерата му преди това минава през куп елитни отбори в страната – Подбешкидзе, Миедж Легница, Пяст Гливице, Термалика Нечеча, Заглембе Любин. Осира е бивш юношески национал на Полша, като е викан и в младежката селекция на страната. Той също се присъединява като свободен агент.

6. Боян Кнежевич е от Хърватия. Играе като вътрешен полузащитник, юноша на Динамо Загреб. В последствие е бил състезател на Локомотива Загреб, Олимпия и Копер от Словения, Опатия и Горица от Хърватия.

7. Родел Ричардс е роден в Лондон преди 21 години. Рожба е на школата на Тотнъм. Играе като крило и нападател. С екипа на Тотнъм е записал 10 мача в младежката Шампионска лига (U18), 26 срещи във Висшата лига до 18 години и 27 във Висша лига-2. В тези двубои се е разписал общо 22 пъти, има и 9 асистенции.

8. Олексий Лобов е на 25 години, от Украйна. Висок е 187 см., вътрешен полузащитник. Играл е за последно в Оболон Киев, а преди това е бил част от украинските Авангард и Колос. Записал е 136 мача в украинската Висша лига и 7 в турнирите за местната купа.

Вижте къде ще домакинства тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички