Хебър Пазарджик опроверга думите на Любослав Пенев за отменения гол срещу Левски


Хебър Пазарджик опроверга думите на Любослав Пенев за отменения гол срещу Левски
Снимка: ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik

14832 0

Вчера, 4-ти март, Левски спечели гостуването си на Хебър Пазарджик от 23-тия кръг на Първа лига с минималното 1:0.

Единственият (признат) гол в мача падна в 74-тата минута и бе дело на новото "синьо" попълнение Фабио Лима - бразилецът вкара фамозно "бразилско" попадение от дистанция (ВИДЕО), което на 100% ще бъде сред кандидатите за "Гол на сезона".

Фабио Лима

Преди това, в 59-ата минута, "зелените" бяха открили резултата на стадион "Георги Бенковски" чрез Ангел Бастунов, но впоследствие ВАР се намеси (ВИДЕО) заради тънка засада при изграждането на атаката.

След последния съдийски сигнал в Пазарджик обаче, старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, не се съгласи с преценката на ВАР и заяви, че линията не е била поставена правилно...

Хебър опроверга Пенев

В днешния 5-и март в официалния сайт на пазарджиклии се появи обзорна статия за сблъсъка с Левски. 

Любослав Пенев

Вътре в нея се чете следното за отменения гол, което де факто опровергава думите на Любо Пенев"Рамото на крилото на Хебър бе с много малко в положение на засада, но достатъчно съдиите да отменят гола".

Все пак, в края на статията е поместено и мнението на наставника: "Досега гледахме много пъти повторението на отменения гол. Няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Не е нормално и е редно това да бъде коригирано. Не е нормално!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички