Отмененият гол на Хебър срещу Левски, заради който Пенев избухна (ВИДЕО)


Отмененият гол на Хебър срещу Левски, заради който Пенев избухна (ВИДЕО)
Снимка: Колаж: SportLive.bg

6555 0

Пореден съдийски скандал разтресе българския футбол. До потенциалната грешка този път се стигна в третия пролетен кръг (23-и в Първа лига) и последния двубой от програмата му между Хебър и Левски.

"Сините" се наложиха с 1:0 след страхотния гол на Фабио Лима в 74-ата минута, който направи разликата между отборите. Възпитаниците на Николай Костов имаха тотален превес до почивката, но след нея играта се изравни. 

Случилото се в Пазарджик

Точно тогава "гробарите" развиха една от най-опасните атаки в целия двубой. В 59-ата минута тя завърши с попадението на Ангел Бастунов, който смълча няколко хиляди запалянковци на "сините". 

Креативният футболист бе свързван със "сините" през зимния трансферен прозорец, а след гола не успя да се сдържи и се просълзи. Той обаче бе шокиран с решението резултатът да остане непроменен.

Пенев не спести нищо след мача

Драгомир Драганов забави подновяването на играта, тъй като паралелно Железов проверяваше от ВАР "стаичката" ситуацията и сметна, че е имало засада при развитието на нападението. 

Обвиненията на Пенев

След последния съдийски сигнал в социалните мрежи бяха разпространени много противоречиви чертежи, от които никак не става ясно, че има нередовна позиция. Тогава дойде и интервюто на Пенев, в което той не скри негодуванието от решението: 

"Не искам прекалено много да хваля отбора, но срещу нас всички изпитват трудности. Изиграхме много добър мач и по сценарий. Бяхме напът да спечелим мача и има причини за това - в нашия отбор, в съперниковия и някои отсъждания.

Досега гледахме повторения при нашия гол и няма никаква засада! Линиите не са правилно поставени. Поздравявам нашите момчета за играта". 

Вижте цялото изказване на Любослав Пенев след успеха на Левски!

По време на двубоя столичани имаха претенции за две конкретни ситуации в наказателното поле на Хебър, но те бяха подминати от Драгомир Драганов и ВАР. 

Още: "Лош терен, бърза топка" и още: Лима разказа през какво е минал Левски в Пазарджик

Мощна тупалка и нов бразилски гол за Левски - Фабио Лима отново впечатли (ВИДЕО)

Дуо съдии вбеси "сините", след като Левски поиска дузпа срещу Хебър (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички