Граничари взеха Марселиньо за национален селекционер


Граничари взеха Марселиньо за национален селекционер

1051 0

Пътуването на националите към Македония не е преминало без проблеми. На граничния пропускателен пункт към западната ни съседка се е стигнало до куриозен момент при проверяване на документите на футболистите и треньорския щаб. Униформените служители са объркали, че полузащитникът на Лудогорец Марселинъо изпълнява функциите на национален селекционер на България, а не Ивайло Петев.

Граничарите са останали изненадани, че в представителния ни тим има натурализиран бразилец, но след няколкоминутни разяснителни разговори с част от ръководството, те са пуснали автобуса да продължи към Скопие, пише "Тема Спорт".

Въпреки куриозната ситуация българите са преминали бързо през границата и са се отправили към хотел "Александър Палас". За благодарност на граничарите делегацията ни е оставила флаг с логото на БФС.

Преди да стигнат до столицата на Македония, обаче е настъпило ново объркване, след като автобусът с футболистите е пропуснал да слезе от магистралата, заради което се е наложило да попътува малко повече.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама