Гочето: Треньорите в България сме като гладиатори


Гочето: Треньорите в България сме като гладиатори
Снимка: БГНЕС

1573 0

"Треньорите са като гладиаторите от едно време. Изискването към нас е да победим на всяка цена. В противен случай наставникът може да се смени след два мача", заяви треньорът на Етър Велико Търново Георги Василев.

Той говори пред медиите в Пресклуб "България" по повод предстоящото официално учредяване на Асоциация на треньорите по футбол в България.

"Това е асоциация, която защитава правата на треньорите. Аз съм имал възможност да усетя в Германия как се защитават правата на треньора. Надявам се, че тази асоциация няма да бъде еднодневка и скоро всичко това да се разпадне. Бих предложил някакви идеи на колегите си, тъй като имам опит и дълъг стаж по стадионите. Всичко това е в интерес на младите, на хората, които тепърва влизат в тази професия", заяви Гочето.

"Сега се завръщам като треньор със сериозни амбиции. За мен е удоволствие да работя с футбола, без значение на какво ниво е", добави още спечелилият шампионска титла с ЦСКА и Левски треньор. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички