Гяуров и Григоров замесени в скандал през 2012-а


Гяуров и Григоров замесени в скандал през 2012-а

1634 0

Имената на Даниел Гяуров и Григор Григоров изплуваха и в друг скандал, свързан с манипулиране на мачове, който обаче остана без последствия, информира вестник "24 часа".

През юни 2012 г. бе обявено, че президентът на Локо (Сф) Николай Гигов отстранява от отбора, който играе в елитната група до 19 години, цели 8 състезатели. Сред тях са и двамата, които сега са със спрени права.

Причината е побой над треньора Никола Димитров, който му бил нанесен от трима непознати на мача срещу Спортист (Своге).

Всичко става, след като в последната минута резултатът в мача става 4:3 в полза на домакините. Вероятно всичко е било готово за равенство 3:3. И те били бесни заради това, че не излиза точният резултат.

Вратарят Гяуров, който започва кариерата си в ЦСКА, и Григоров са били на терена в този скандален мач, увериха техни съотборници.

Николай Гигов отстранява играчите и обещава вътрешно разследване. Над 2 години след инцидента обаче няма никакви данни някой да е бил наказан за него.

След това пътищата на двамата се разделят. Вратарят тръгва към Видима-Раковски, който е в трета дивизия. Там обаче започва разследване за изчезнали компютри и е бил викан в полицията. След този инцидент вратарят повече не се появява в Севлиево и следите му се губят.

Григор Григоров пък се озовава в новака в Югозападната "В" група Спортист (Своге). Това е съвсем нов клуб, а не този, който навремето стигна дори до елитната ни дивизия. От началото на тренировките този сезон обаче и той не се е появявал в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички