Славия или Берое ще решават проблемите в атака с нападател от Трета лига


Славия или Берое ще решават проблемите в атака с нападател от Трета лига
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

10002 0

С голям интерес от високите нива на българския футбол може да се похвали Тодор Тодоров, който понастоящем е играч на третодивизионния Асеновец Асеновград. По всяка вероятност обаче той няма да продължи кариерата си в клуба и през пролетта заради интереса от редица тимове. 

Бившият футболист на Арда се отличава с бързината си и добрата техника, която притежава, а интерес за услугите му има от Берое, Славия и Янтра. Трите тима видимо са останали впечатлени от 20-те му попадения в Югоизточната Трета лига, а борбата се очаква да е между тимовете от най-високото ни ниво на футбола.

"Вярно е, че има оферти за Тошко. Младо момче е, нека да се развива. Той показа силна игра и качества и е нормално към него да има интерес. За нас ще е тежка загуба, но не можем, а и не трябва да го спираме.

Той трябва да върви нагоре. Аз се радвам, че нашият клуб дава възможност на млади футболисти да се развиват и да продължават кариерата си в професионални клубове", обясни пред Котаспорт треньорът на Асеновец Веселин Филипов.

Вижте кога ще играят отборите за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички