Георги Миланов има своя нов отбор: Ще продължи кариерата си много близо до България


Георги Миланов има своя нов отбор: Ще продължи кариерата си много близо до България
Снимка: Levski.bg

5576 0

Бившият футболист на Левски - Георги Миланов, е напът да се сдобие с нов отбор, в който да продължи своята кариера. Бившият национал е пред преминаване в кипърския АПОЕЛ, съобщава "cyprustimes.com".

Краят на една сага?

Ако Миланов осъществи трансфер в тима от Никозия, то той ще заиграе там заедно с Георги Костадинов. Преди трансферът да се осъществи, то Апоел трябва да се раздели с чужденец, за да се освободи място за бившия капитан на националния отбор.

За последно Георги Миланов защитаваше цветовете на саудитския Ал Дафра, който изпадна от Саудитската Про лига и след това българинът разтрогна контракта си. За последно по родните терени той защитаваше цветовете на Левски, с който вдигна и Купата на България през 2022 година. Имаше сериозни спекулации, че ще се завърне отново на "Герена", но до сделка така и не се стигна.

Трансферният прозорец в Кипър затваря до дни, но местните клубове имат право да картотекират свободни агенти до края на месец септември. По-рано пък стана ясно, че АПОЕЛ се интересува и от друг български футболист. Клубът от Никозия иска да привлече таланта на ЦСКА 1948 Стоян Стоичков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Синя приказка" обясни защо Миланов не се върна в Левкси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички