Галин Иванов разкри кога ще се реши бъдещето му, коментира и твърденията за Любо Пенев в ЦСКА 1948


Галин Иванов разкри кога ще се реши бъдещето му, коментира и твърденията за Любо Пенев в ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2933 0

34-годишният футболист на ЦСКА 1948 - Галин Иванов, даде интервю пред "Sportal", в което говори за представянето на "червените" през сезон 2021/22, поставяйки оценка "Добър 4":

"Моята лична оценка за себе си е добра, може и по-добре винаги. Може би "Добър 4" бих дал за отбора, доста колебливи игри, но накрая започнахме да се изпотяваме и да взимаме важни точки. Накрая стана един фаул, който няма какво да коментирам. Много се говори за това, не искам да навлизам в интриги. Няма смисъл кой какво е казал, не успяхме да се класираме за бараж. Това е в миналото, гледаме напред".

"Съгласен съм, че слабият старт определи края на сезона. Не може от 6 мача да вземеш 1 точка, но имахме футболисти, които дори "Б" група не бяха играли. Даде им се шанс и се видя, че не са готови. Може би имаме вина и ние по-опитните. Надявам се повече да не се случват такива неща", каза Иванов и след това разкри, че има предложения от други отбори: (договорът му с ЦСКА 1948 изтича на 30 юни):

"Не съм разговарял с ръководството, разбрахме се като се прибера началото на юни да седнем и да видим. След юни месец ще се знае дали ще остана. Моето желание е да играя на високо ниво все още в "А" група. Шегувам се, разбира се, че ако се разберем, бих останал, но имам и други предложения".

Галин Иванов коментира и информациите, че Любослав Пенев ще застане начело на тима:

"Господин Пенев е в топ 5 най-добрите треньори в България. Има какво да науча от него. Не съм сигурен какво се случва там. Ще видим дали ще разберат, два тежки характера. Има какво да науча от него, не съм работил с него".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички