Сент Етиен и още 3 клуба от Лига 1 набелязали Наумов след изявите му срещу Мбапе и Франция


Сент Етиен и още 3 клуба от Лига 1 набелязали Наумов след изявите му срещу Мбапе и Франция
Снимка: Lap.bg

1893 0

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов е впечатлил клубовете във френската Лига 1 с изявите си за националния отбор в приятелската среща с "птелите" през миналия юни. Това обяви сайтът footmercato.net, който тези дни съобщи, че футболистът е желан от елитните все още Лориен и Сент Етиен.

Според сайта foot-sur7.fr тогава Наумов се е представил силно и е впечатлил с няколко добри изяви срещу звездата на Франция Килиан Мбапе. Тогава България загуби с 0:3, но в страната са забелязали качествата на младия вратар. Въпросното издание го нарича "обещаващ вратар" и "българска сензация".

Според footmercato.net скоро след тази контрола френските Ница и Брест са опитали да привлекат българския национал. Това е станало миналото лято. Опитите им обаче са ударили на камък. Представител на стража е френцузинът Жером Лансери, който е агент и на бившата звезда на Левски габриел Обертан.

Според въпросния портал Даниел Наумов никога не е бил толкова близо до присъединяване към Лига 1. Ето какво каза той по повод провалените трансфери в Ница и Брест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички