Филип Кръстев за трансфера в Сити: Съвсем скоро ще станат нещата


Филип Кръстев за трансфера в Сити: Съвсем скоро ще станат нещата
Снимка: Оф. сайт на Славия

1715 0

Футболистът на Славия Филип Кръстев заяви, че съвсем скоро ще бъде играч на шампиона на Англия Манчестър Сити. 18-годишният полузащитник премина медицински прегледи в сателита на „гражданите“ в Белгия Ломел, където ще играе от януари 2021-ва година.

Вчера Кръстев коментира бъдещия си трансфер след победата на неговия Славия над Локомотив Пловдив с 1:0. „Минах прегледи в Белгия за отбора, в който ще играя. Отборът е сателит на Манчестър Сити. Все още нищо не е официално. Съвсем скоро трябва да станат нещата. Ще отида с една много голяма амбиция и хъс, защото знам, че това е пътят да играя голям футбол и да бъда най-добрият. Сега ще завърша сезона със Славия. Надявам се да продължаваме да играем толкова добре, както след паузата, и да печелим. Първата половина от следващия сезон ще играя в България, след това ще замина“, заяви Филип Кръстев пред bTV.

"Проектът ще е много хубав за мен, защото отборът ще бъде изграден от млади състезатели. Целта на отбора е младите състезатели да бъдат развити и да се изстрелят като трамплин нагоре в по-добрите първенства. Дай боже, един ден да успея да играя в някое от топ 5 на европейските първенства. Чувствам се много добре и съм готов да продължавам да тренирам още по-здраво и да показвам своите качества във всеки един мач", добави играчът на Славия.

Роденият през 2001-ва година полузащитник има 11 мача на сметката на Славия през настоящия сезон, в които е успял да реализира едно попадение. А ето какво каза Люпко Петрович за Филип Кръстев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички