Ферарио Спасов: Не трябва да се срамуваме


Ферарио Спасов: Не трябва да се срамуваме

1250 0

Не трябва да се срамуваме - имахме положения и ударихме греди. Левски си вкара положенията и спечели мача. Това заяви треньорът на Монтана Ферарио Спасов веднага след загубата с 0:2 от "Левски".

"Едно равностойно първо полувреме. През втората част в един период допуснахме "Левски" да изнесе играта. Вкараха гол, получихме втори и всичко приключи. Опитахме да създадем интересни ситуации - не успяхме да ги оползотворим, но аз съм доволен от момчетата. Положихме усилия, но те бяха недостатъчни. Досега поддържахме високо ниво и е нормално да има спад", продължи той. 

"Независимо, че загубихме, начинът на водене на мача е този. Просто допуснахме много грешки и реакцията ни при техните попадения не бе както трябва. Ударихме три греди, "Левски" също имаше положения. Загубихме и продължаваме напред. Прекалено лесно изглеждаше първото полувреме да се противопоставим на "Левски", каза още Спасов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички