Мадански: „Левски“ ще бъде фактор в първенството


Мадански: „Левски“ ще бъде фактор в първенството

1551 0

Спортният директор на Монтана Михаил Мадански коментира предстоящия съперник на тима – „Левски“. Според него двубоят ще бъде труден и „сините“ ще бъдат фактор в „А“ група.

„Ако някой си мисли, че в „Левски“ са се предали и отборът няма да бъде фактор в първенството, много се лъже. Аз съм убеден, че отборът ще се пребори за място в тройката, а и нещо повече може да постигне като класиране", сподели Мадански пред сайта chervenkarton.com.

Той отрече, че някои от играчите на Монтана, които да преминали през школата на „сините“ и не са били оценени, ще търсят отмъщение. "С момчетата сме разговаряли на тази тема и те знаят, че няма на кого да си отмъщават и на кого да се доказват. Те трябва да играят за Монтана на първо място и след това за себе си.", заяви Мадански.

Става въпрос за вратарят Ивайло Василев, защитниците Асен Георгиев и Георги Ангелов, полузащитниците Борислав Балджийски и Станислав Генчев и нападателите Сергей Георгиев и Александър Киров.

Двубоят между „Левски“ и Монтана е утре от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички