Феновете на Миньор отвърнаха на кмета на Перник: Вярвахме във Вас, днес си тук, утре те няма


Феновете на Миньор отвърнаха на кмета на Перник: Вярвахме във Вас, днес си тук, утре те няма
Снимка: БГНЕС

2104 0

Физическите саморазправи от двубоя за Купата на България между феновете на Миньор Перник и Берое приключиха. За сметка на това обаче, словесната война продължава, след като организираните привърженици на "чуковете" бяха нападнати от кмета на Перник Станислав Владимиров след ексцесиите от събота.

Той нарече запалянковците и целия отбор "хулиганско формирование", за чието издържане оттук нататък няма да отдели никакви средства. Отговорът не закъсня.

Публикуваме написаното от "Миньорци Перник" без редакторска намеса:

"Господин кмет, наш съгражданин и признаваме добре работещ особено сравнявайки го предишните такива. Не е добре човек да си повярва и да се мисли за последна инстанция! Както казва един култов персонаж шишо бакшишо _ живота е радост и тъга ! Днес си тук утре те няма, такъв е живота! Миньор Перник е емблемата на този град!

Не можете да казвате че сте кмет на всички перничани и в същото време, да раздавате някакви парични потоци и да лишавате по ваше настроение. Да манипулирате и използвате мн...то тъпанари , повярвали в краля Слънце. В тоя живот всичко се връща! Ние помним като слонове! И повярвайте не сме малко! п.п. А имахме толкова вяра във Вас ! Но какво да очакваш от наследник на номенклатурата отгледан да не работи".

Ето как кметът на Перник нападна клуба и феновете след сцените на "стадиона на мира"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички