Феновете на Черно море взеха на прицел "безхарактерни играчи със скромни качества"


Феновете на Черно море взеха на прицел "безхарактерни играчи със скромни качества"

1174 0

Феновете на Черно море настояват за чистка в отбора. Според тях в тима на "моряците" има безхарактерни играчи със скромни качества, които не могат да поведат тима към топ 4.

"Не е нормално "Левски" да ни победи с юношите, след като същите тези техни юноши губеха от нашите допреди година. Искаме повече юноши на Черно море в състава, защото с нищо не отстъпват на някои от футболистите в представителния тим и са по-перспективни от тях", изрази мнението на ултрасите шефът на Националния фенклуб на Черно море Иван Михайлов.

Според него с изпълнители като Бижев, Жиньо, Васев и Вареа любимият им тим няма шанс за топ 4, което е единствената цел този сезон.

"Тези четиримата и още някои други са безхарактерни футболисти със скромни качества. Сигурен съм например, че нашето момче Атанас Илиев, който сега води атаката на Монтана, ще вкара повече голове в "А" група, отколкото Бижев и Васев общо. От школата ни излизат качествени кадри и редно да получават шанс за развитие. Ако се привличат нови българи, те трябва да са с класа над юношите ни, чужденците пък - с две класи отгоре", допълни Михайлов.

Запитан на какво се дължи слабия интерес на запалянковците на Черно море към финала за Суперкупата с Лудогорец, бившият щангист каза: "Това е логично, тъй като хората са разочаровани от посредствения ни старт в елита. Ако оставим настрана Лудогорец, ние единствени стоим стабилно във финансово и организационно отношение през последните години. Така че с оглед състоянието на другите отбори е закономерно да гоним класиране в четворката. Само че както тръгнахме в първенството, се сещам за есента на 2009 година. Тогава, след като завършихме трети, също започнахме зле и щяхме да се борим да не изпаднем. Сега отново я караме на еуфория след спечелената купа на България".

Според Михайлов в сряда в Бургас "моряците" ще са подкрепени срещу Лудогорец от малко повече от 500 фенове. "Нашата публика разбира от футбол, вижда какво се случва с отбора и затова няма да се повтори инвазията от финала за купата и евромача с Минск в Разград", завърши Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички