Никола Спасов: Бях наредил тима агресивно, а бяхме беззъби


Никола Спасов: Бях наредил тима агресивно, а бяхме беззъби

1390 0

Наставникът на Черно море Никола Спасов отдаде загубата на своя тим от "Левски" с 0:1 в мача от 4-ия кръг на индивидуалната грешка на Траян Траянов и беззъбата игра в атака на тима.

"Като цяло не можахме да се представим успешно. Имах идея да бъдем по-агресивни. Бях наредил отбора по доста агресивен начин. Не можа да се получи. Определени футболисти не бяха на нивото, което аз очаквах. Беше равностоен мач до грешката ни за гола. Не можахме да отговорим на динамиката на Левски и хората, които влязоха през второто полувреме, не направиха това, което очаквах", коментира специалистът след мача на "Тича".

"Загубихме с индивидуална грешка. По-лошото е, че не успяхме да създадем повече ситуации. Предимно на статични положения разчитахме. Хората, които започнаха и тези, които влязоха, имаха пропуски във физическото си състояние. Схемата проработи, но в атака бяхме много беззъби", категоричен бе той.

"Само се надявам да се възстановим. Надявам се да изглеждаме по-добре физически срещу Лудогорец за Суперкупата", допълни специалистът.

Спасов разкри още, че новото попълнение Себастиан Ернандес няма да бъде използван от него поне две седмици, тъй като трябва да си оправи документите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички