Етър отлепи от дъното с победа над Ботев (Враца)


Етър отлепи от дъното с победа над Ботев (Враца)
Снимка: Lap.bg

1140 0

Етър запази живи надеждите си да се спаси от изпадане, след като победи Ботев (Враца) с 2:0 у дома в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Във Велико Търново домакините се нуждаеха от задължителна победа, след като записаха три поражения в първите си 3 срещи от плейофната фаза. Включително загуба от същия съперник в първата им среща в тази фаза.

Голмайсторът на "виолетовите" Преслав Боруков даде преднина на своите в 42-ата минута, а малко преди края и двата тима останаха с човек по-малко след червени картони за Хосе Кордоба и Петър Атанасов. В допълнителното време Ловре Кнежевич подпечата успеха на Етър.
Така Етър се измъкна от последното място в класирането и вече заема 13-о място в подреждането с 25 точки, 3 по-малко от днешния си съперник, който е на 12-а позиция. Към момента на дъното е тимът на Монтана (24 точки), който тази вечер приема Славия.

Гостите бяха без куп основни състезатели днес. По-добрите възможности за тях в мача бях през първата част, като Петър Атанасов нацели гредата.  Голмайсторът на "виолетовите" Преслав Боруков даде преднина на своите в 42-ата минута, а малко преди края и двата тима останаха с човек по-малко след червени картони за Хосе Кордоба и Петър Атанасов.

В допълнителното време Ловре Кнежевич подпечата успеха на Етър. Така Етър се измъкна от последното място в класирането и вече заема 13-о място в подреждането с 25 точки, 3 по-малко от днешния си съперник, който е на 12-а позиция. Към момента на дъното е тимът на Монтана (24 точки), който тази вечер приема Славия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички