Етър - Ботев (Враца) по ТВ: Къде да гледаме баража за Първа лига?


Етър - Ботев (Враца) по ТВ: Къде да гледаме баража за Първа лига?
Снимка: Rostislav Grancharov / LAP.bg

1624 0

Ботев (Враца) има последен шанс да оцелее в Първа лига. За целта тимът трябва да спечели днешния бараж срещу Етър (Велико Търново). Мачът е от 20,00 часа на стадион "Александър Шаламанов" в столичния квартал "Овча купел".

В края на редовния сезон врачани бяха предпоследни в елита, но в плейофите представянето на тима значително се подобри. За шестте изиграни кръга Ботев успя да постигне една победа, три равенства и да допусне две поражения, с което се спаси от директно изпадане.

Етър имаше късмет в последния си мач от Втора лига срещу Добруджа. До началото на второто полувреме „виолетовите“ водеха с три гола, благодарение на точните удари на Консейсао, Юлиан Райков и Мартин Моран. Явно всичко това успокои играчите на Веселин Великов, които предадоха инициативата на своите съперници. А те от своя страна се възползваха по най-добрия начин, връщайки две попадения. Силите на играчите на Добруджа обаче така и не достигнаха за изравнителен гол.

Така "виолетовите“ финишираха на четвъртото място в крайното класиране на Втора лига, осигурявайки си бараж срещу Ботев (Враца) за участие в Първа лига. Радостта на феновете на Етър е напълно оправдана, тъй като към края на сезона любимия им отбор бе натрупал серия от пет поредни поражения. Но в последните три кръга от сезона „виолетовите“ вдигнаха оборотите на представянето си и постигнаха три успеха.

Двубоят Етър - Ботев (Враца) ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". А ето защо мачът ще се играе в "Овча купел".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички