БФС се лута: Избира стадион с ВАР, на който да се играе баражът за Първа лига


БФС се лута: Избира стадион с ВАР, на който да се играе баражът за Първа лига
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1246 0

БФС усилено търси стадион, който да приеме баража между 13-ия в Първа лига Ботев Bpаца и 4-ия във Втора лига тим на Етър Велико Търново. Мачът ще се състои на 28 май, събота и обикновено съоражението се избира на географски принцип.

Година след като бе отсъдена дискусионна дузпа за Ботев Bpаца при победата над Септември София, отбелязана от Христо Златински, сега БФС иска стадионът задължително да бъде пригоден за наличието на системата ВАР. Очаква се в София или Пловдив да се изиграе двубоя. Решението ще бъде обявено в днешния ден.

"Не съм щастлив, че баражът ще бъде точно срещу Ботев Враца. Именно през миналата година бях там и допринесох за задържането в Първа лига. В клуба обаче е нужно да се замислят защо отново отборът е в това състояние, заяви пред "Мач Телеграф" наставникът на Етър Веселин Великов.

"Трябва да призная, че Царско Село бяха по-опасният опонент за нас на баража. След зимната пауза се съживиха и не допуснаха загуба в плейофите. Очевидно е, че чужденците са достатъчно класни. Сега нашият съперник обаче е Ботев Bpаца и ние ще положим всички усилия да ги остраним.

Оставих много приятели във Враца, но всички в града трябва да знаят, че сега съм в Етър и искам на всяка цена Велико Търново да се върне в елита", завърши Великов.

А ето защо Стилян Петров изригна срещу БФС.


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички