Ерик Почански: Срещу ЦСКА бе по-трудно и по-сладко от Левски


Ерик Почански: Срещу ЦСКА бе по-трудно и по-сладко от Левски

2987 0

Нападателят на Монтана Ерик Почански, който направи силни мачове срещу ЦСКА (2:1) и Левски (2:0) в турнира за Купата на България, разкри, че "червените" са затруднили повече неговия отбор в двубоя помежду им.

"Срещу Левски беше трудно, все пак не са случаен отбор. Но двубоят с ЦСКА беше по-тежък. Победата беше по-сладка. Знаете добре, че ги отстранихме с продължения. ЦСКА е отборът в по-добро състояние в последните 1-2 години и неслучайно е лидер в "А" група", разкри 22-годишният играч пред "News7".

Той очаква тежък реванш на "Георги Аспарухов".

"Авансът е добър, но на "Герена" ще бъде много по-трудно, отколкото в Монтана. Излизаме за победа, пък нека по-добрият спечели", коментира Почански.

Младият футболист разкрива, че със съотборниците му са получили премия за отстраняването на ЦСКА, отговаряща на стандартите в елита. В Монтана очакват бонуси и за елиминирането на Левски.

Въпреки силните игри в турнира, на "Огоста" не заявяват амбиции за спечелването на Купата.

"Да кажа честно, не мисля, че някой има някакви амбиции за Купата. Искахме просто да ни се паднат добри отбори, всеки иска да играе срещу Левски и ЦСКА. И след като бихме и двата отбора, значи можем да стигнем до финал", заключава нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички