Феро: И това е много, на реванша ще е трудно


Феро: И това е много, на реванша ще е трудно

3405 0

Треньорът на Монтана Ферарио Спасов прие спокойно и уверено победата над Левски в първи 1/8-финал за Купата с 2:0. Феро за пореден път доказа, че е един от малкото наставници в България, които заслужават клишето "специалист" преди името си.

"Момчетата постигнаха този успех. Ние просто избираме хората, които са подготвени. Разполагам с прекрасни футболисти като характер и перспектива. Излязохме с отбор на добра футболна възраст. Надигравахме се с Левски, всичко бе феърплей. Заслужено спечелихме, моите адмирации към отбора. Искам да благодаря на публиката, че дойде да ни подкрепи в този мразовит ден. Това е хубаво за футбола в Монтана. До реванша има доста време, ще ни е много трудно. И това което днес направихме е много", започна Феро.

Той коментира и сезона в Б група, където Монтана е лидер. Зачекната бе и темата за петимата юноши на Левски в стартовия състав на Монтана днес.

"Готвим се за мачовете в първенството. Двубоите за Купата ни дойдоха като голям бонус, да играеш и победиш ЦСКА и Левски е трудно, особено ако си от Б група. ЦСКА и Левски лесно се разделят с юношите си, които имат потенциал."

 "Не съм давал почивка на титулярите. Използвах състав, който да е равностоен на Левски, предстоят ни тежки мачове в Б група, трябва да превключим на вълна първенство."

 "Благодарение на Мишо Мадански, на Румен Панайотов, на кмета г-н Живков се създава перспектива за футбола в Монтана с работата с младите. Резултатите ще се видят на по-късен етап. Първият отбор дава ентусиазъм, надявам се, че ще видим скоро част от юношите в игра за мъжете", завърши бившият треньор на ЦСКА и Литекс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички