Палачът на ЦСКА и Левски: Вкарвам заради гаджето!


Палачът на ЦСКА и Левски: Вкарвам заради гаджето!

3097 0

Крилото на Монтана Сергей Георгиев се превърна в истинска сензация, след като екзекутира грандовете ЦСКА и Левски в турнира за Купата на България.

Георгиев изхвърли "червените" от състезанието с победен гол в добавеното време, а в сряда откри резултата при победата с 2:0 над Левски. Интересен факт е, че Георгиев прави първите си стъпки във футбола именно в школата на "сините". Още 7-годишен Сергей започва тренировки на "Герена", но по-късно се мести в частната школа "Елит". Забелязан е от скаути на испанския клуб Канияс и заминава за Иберийския полуостров, където живее около 2 години в приемно семейство и отбелязва над 80 гола в юношеския футбол. Там негов треньор е българинът Александър Дюлгеров.

През миналия сезон 22-годишният играч се завърна в българския футбол с екипа на Банско, а днес вече се гордее с голове срещу ЦСКА и Левски с фланелката на Монтана. Георгиев признава, че вкарва и... благодарение на красивото си гадже Ани, в която е лудо влюбен.

"Посвещавам гола срещу Левски на приятелката ми, призна Сергей след сладката победа. - Надявам се да успея да им вкарам на "Герена". бях на точното място в точния момент и срещу ЦСКА и Левски. Тази победа ни дава голямо самочувствие и ни дава добри шансове преди тежкия реванш на "Герена". Да, аз стартирах оттам кариерата си, но нямам официален мач. Ще съм щастлив да изиграя мача и, разбира се, ако успея, да отбележа", заяви крилото пред "България Днес".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички