Елитен клуб издига Емил Костадинов за президент на БФС


Елитен клуб издига Емил Костадинов за президент на БФС
Снимка: БГНЕС

2528 0

Легендарният български футболист Емил Костадинов ще бъде издигнат за президент на БфС, съобщава "Тема Спорт". Кандидатурата на бронзовия медалист от САЩ'94 ще бъде предложена от елитен клуб, а зад нея ще застане член на Изпълкома на централата.

Конгресът ще е на 7 юни. Дотогава обаче на сцената се очаква да излязат далеч по-силни кандидати за поста. В момента длъжността временно изпълнява Михаил Касабов, който зае поста в края на миналата година след оттеглянето на Борислав Михайлов. Но на този етап няма обявена официално нито една кандидатура.

Сред имената, които се обсъждаха за поста, са Стилиян Петров и Димитър Бербатов. Двамата са водили разговори за президентския пост в БфС, но на този етап все още не са заявили готовност за кандидатура. Ситуацията обаче може да се промени, тъй като влиятелни хора продължават да навиват Стилиян да влезе в битката.

SportLive.bg отбелязва, че е възможно въпросният клуб, който ще издигне Костадинов, да е столичният Славия. Техният президент Венцислав Стефанов, който е член на Изпълкома, вече спомена, че одобрява легендата да заеме поста. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички