Единствено Георги Иванов - Гонзо не е уважил важното събитие преди Конгреса


Единствено Георги Иванов - Гонзо не е уважил важното събитие преди Конгреса
Снимка: Lap.bg

718 0

Георги Иванов – Гонзо е бил единственият от кандидат-президентите на БФС, който не е уважил инструктажа за Конгреса на 15 март. Твърдението дойде от неговия конкурент за поста Георги Захариев. На предстоящите избори се явяват общо 7 кандидати, като останалите, с изключение на емблиматичния таран на Левски, или са присъствали лично, или са имали свой представител. Димитър Бербатов е изпратил своя юрист.

Гонзо единствен не е присъствал на инструктажа

Гонзо отново "бие на очи"

Още: Реконструкцията на "Лаута" налага допълнителни ремонти, за да играе Локомотив Пловдив

"Абсолютно всички кандидати се обявиха за това да няма тъмни стаички, тоест Футболният съюз каза, че ще изчисли дали може да си го позволи като бюджет да се вземат ниски заграждения от картон, но самата фигура на човека, който гласува, да е видима. Това се прави най-вече с цел да няма отчитане на гласове, снимане с телефон, гласувал съм, отчел съм. Не че не е невъзможно някой много сръчен човек да го направи, но предложихме и всички вътре, които бяха.

Имаше представители на всички с изключение на Георги Иванов. Той е единственият, който не бе и нямаше и представител, но всички останали се съгласихме и се обединихме около това, че е излишно да има тези тъмни стаички", сподели той.

"Казаха, че ще го инструктират. Реално то имаше няколко гласувания, които той пропусна, но лично за мен, няма идея. Възможно е да е зает от по-важни неща от бъдещето на българския футбол".

"Аз повдигнах въпросите, които исках да задам. Бе отговорено адекватно, в това число влязох и в хипотези, които са извън устава, които няма нищо написано. Например, какво става, ако бъде гласуван Изпълком 15 човека и ако даден човек от избраните откаже да бъде вписан в Изпълкома, каква е процедурата. Също така, какво следва, ако всичките 14 човека плюс президента откажат да бъдат вписани, какво следва. Това въобще не е записано в устава на футболния съюз. Специално при избора на Изпълком фигурите в България са 20, 30 човека, които са адекватни и могат да свършат работа и в момента текат преговори между доста от кандидатите няколко личности са ухажвани от няколко страни да се включат в тяхната листа, но то няма мое, твоя листа". А Михаил Касабов уважи поканата на Ботев Пловдив и сподели концепцията си за БФС.

Още:  Стилиян Петров: Петьо Костадинов е още една опция да се вкара човек на Боби Михайлов

"Обещанията за топки и мрежи, които погубват бъдещето на децата": Болезненото признание на Стилиян Петров

Бербатов разясни дали се е срещал с вицепремиера Мария Габриел заради БФС

Бербатов скочи на Гонзо и Касабов заради ресурсите, с които разполагат в БФС

Кметове и бивш министър - Бербатов показа потенциалния си Изпълком, ако стане президент на БФС

Кметове и бивш министър - Бербатов показа потенциалния си Изпълком, ако стане президент на БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички