"Донесете заявки в баничарницата и копие в барчето": Шефът на ПФЛ бесен за отменените мачове на ЦСКА, Лудогорец и ЦСКА 1948?


"Донесете заявки в баничарницата и копие в барчето": Шефът на ПФЛ бесен за отменените мачове на ЦСКА, Лудогорец и ЦСКА 1948?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2451 0

Председателят на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов не остана никак доволен от отменените мачове от Първа лига. Както е известно, БФС взе такова решение за сблъсъци на ЦСКА, Лудогорец и ЦСКА 1948.

Караиванов, цитиран от колегите от "24 часа", излезе със саркастично думи по темата. Той призова въпросните заявки за отлагане на мачовете да се носят в "баничарницата до сградата на БФС", а копията да бъдат адресирани до "барчето на партера" до телевизията, която притежава правата.

Ето и думите на Караиванов, цитирани от изданието:

"Моля, всички заявки за отлагане на мачове от предстоящия трети кръг на Първа лига да бъдат донесени в баничарницата до сградата на БФС на ул. Иван Асен 26, с копие до барчето на партера на Нова Броудкастинг Груп до 12,00 ч. в петък, който и да е петък!

За заявки за промяна на мачове от втора лига е достатъчно обаждане на телефона на произволен номер от указател от 1984 г" - сподели той. 

До момента единствен Левски от евроучастниците ни не е поискал отлагане на мач. Вече е ясна и групата, с която "сините" ще се борят в Европа. Вижте играчите на Левски за Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички