Дончич: Ще търсим изненада срещу претендента за титлата ЦСКА


Дончич: Ще търсим изненада срещу претендента за титлата ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1923 0

Наставникът на Локомотив София - Данило Дончич, сподели впечатленията си след поражението от Лудогорец по време на 10-ия кръг в Първа лига. 

Възпитаниците му бяха обърнати до крайното 1:3, макар че поведоха в "Надежда" след само 12 минути игра. Дончич обаче е доволен от показаното и призна, че е имал различни очаквания за Лудогорец след почивката.

В допълнение наставникът сподели очакванията си за следващия кръг, който е междинен, и столичани гостуват в малко столично дерби срещу ЦСКА.

Коментарът на Дончич

"Много съм доволен от момчетата, които играха много добре до първия гол. Мисля че контролирахме всички атаки на Лудогорец. Имаме добра защита и опитахме да сме опасни за съперника. Нашият гол вдигна самочувствието ни, играхме здраво.

След гола, който ни вкараха, загубихме половината. Трудно се играе цял мач срещу Лудогорец. Мислехме, че ще падне физическата им форма след второто полувреме, защото излязоха със състава от четвъртък, но се случи обратното...

Голът ги вдигна, а за нас стана обратното. Двамата нападатели ни липсваха, с които щяхме да сме по-остри и по-опасни.

Вярвам, че тръгваме нагоре. Имаме добра атмосфера, мисля, че се вижда прогреса. Трябваше ни малко късмет за 1 точка. Лудогорец обаче е голям отбор с добри изпълнители. Не успяхме да вземем точка, макар че добре се организирахме.

След три дни играем срещу ЦСКА в друг важен мач. Претендент за титлата е. Връщаме си двама нападатели и мисля, че ако повторим играта от днес - надяваме за изненада срещу ЦСКА", завърши специалистът с прогноза за следващия двубой.

Следете всичко около Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички