Домусчиев обяви каква е ситуацията с ВАР и от кога се въвежда


Домусчиев обяви каква е ситуацията с ВАР и от кога се въвежда
Снимка: БГНЕС

681 0

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев коментира взетите решения на проведеното заседание днес. То продължи над 3 часа, като коментира назначаването на Ясен Петров за национален селекционер, както и въвеждането на ВАР у нас.

"След като сме го избрали, надяваме се на по-добри мачове, да се надяваме, че ще се справи, пожелавам му успех. Не познавам добре работата му, отзивите за нея обаче са добри", коментира Домусчиев, като допълни, че не е давал предложение за национален селекционер.

"Смяната на съдийския шеф беше гласувана единодушно, съдийството има нужда от развитие. Одобрихме договора за ВАР. Плейофите ще са с ВАР, обучението върви успешно, оборудването и подготовката на съдиите върви. Дано намалеят и грешките на съдиите. Така ще имате много по-малко какво да пишете и коментирате относно съдийските грешки. Спорове има, нормално е, това са хора опитни, мъдри, и в спора се раждат решенията", каза още Домусчиев.

"Не сме доволни от резултатите, затова сменихме и треньорите, винаги работим и вярваме в това, което правим", каза в заключение той по повод представянето на Лудогорец в Европа. А кой ще е новият шеф на съдиите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Диего Марадона си отишъл с две болки в сърцето

Футболната легенда Диего Марадона, когото загубихме днес, си е отишъл с болка в душата. Две неща са тежали на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама