Джентълмен във футбола ни: Люпко подели победата с Балъков


Джентълмен във футбола ни: Люпко подели победата с Балъков
Снимка: БГНЕС

1394 0

Старши треньорът на Литекс Люпко Петрович показа не толкова често срещано в родния футбол джентълменско поведение и отдаде част от заслугата за победата над Лудогорец в "А" група на предшественика си Красимир Балъков.

"Трябва да сме коректни и да кажем, че заслуга за нашата победа има и предишният треньор и неговия щаб, които са провели подготовката на отбора", заяви Петрович, цитиран от "Дарик".

Както е известно, сръбският специалист бе изгонен на трибуните, след емоционална реакция по време на мача. Той призна, че се е ядосал, тъй като отблизо е видял как играч на разградчани е фаулирал грубо извън полето Арсенио Нунеш. Заради постъпката си Петрович няма да води своя тим в гостуването на "Левски" идната седмица.

"Футболистът на Лудогорец заслужаваше червен картон за това нарушение без топка и затова се нервирах и ме изгониха. После след срещата се успокоих и поздравих съдиите", призна сърбинът.

"Много съм доволен от всички играчи. През целия мач те на 100 % изпълниха това, което тренирахме и говорехме през седмицата. Раздадоха се, спазваха тактическа дисциплина и най-вече играха с голямо сърце. Отличен старт за нас в шампионата, вече мислим за следващия кръг", каза още Петрович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички