Директор във Враца: Ботев ще се чувства като домакин на баража в София


Директор във Враца: Ботев ще се чувства като домакин на баража в София
Снимка: Фейсбук страница на Ботев Враца

1004 0

В петък (28.05.) ще се изиграе баражът за място в българската Първа лига през сезон 2021/22. Един срещу друг ще се изправят Септември София и Ботев Враца, а двубоят ще се проведе в София на стадиона на Славия в квартал "Овча Купел". 

Изпълнителният директор на врачани Денислав Георгиев сподели пред Dsport, че отборът чака с нетърпение тази решителна битка:

"Готови сме. С нетърпение очакваме този мач. Трябва да си свършим работата, която се отлага. Имахме желанието да приключим борбата за оцеляване по-рано. Липса на шанс обаче ни попречи. Оптимисти сме, че ще спечелим в София"

"Всички бяха разконцентрирани преди всеки от мачовете в тази четворка какво ще стане. Всеки имаше някакви очаквания. Опитвахме се държим играчите здраво стъпили на земята. През цялото време се опитвахме да обясним, че ще остане формат с 14 отбора. Реално в плейофите се справихме добре", коментира той завършека на сезона в Първа лига, след който Ботев Враца се оказа на губещата страна.

"Ботев Враца винаги играе за победа. Утре ще излязат максимално мотивирани. В този бараж няма фаворит. Смятам, че сме по-добрият отбор, но в един мач всичко е възможно. За отбора не е проблем, че мачът е в София. Проблем е за феновете. Не трябваше да бъде в София този мач и то на стадиона на Славия. Ботев Враца ще се чувства като домакин в този мач", заяви той, загатвайки, че голяма агитка от Враца ще пристигне в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички