Димитър Димитров-Херо: Показваме на директните противници, че нашият отбор не иска да изпадне


Димитър Димитров-Херо: Показваме на директните противници, че нашият отбор не иска да изпадне
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2029 0

Наставникът на Спартак Варна - Димитър Димитров-Херо, коментира равенството на неговия тим с Берое в мач от последната шестица в Първа лига. Специалистът посочи, че нереализирането на положенията е попречило, но е доволен от качеството на игра.

Коментар за мача

"За пореден път реализацията. това не е първи мач, в който не можем да реализираме. Неумението пред гола е най-големият проблем. Първият удар и получаваме гол - напрежението е огромно. Започнахме първенството много назад и напрежението нас ни сковава. Доволен съм от игрите. Ако този отбор се запази и надгради смятам, че няма да има проблеми. Повтарям, че от поведението на нашия отбор не се срамувам", каза специалистът.

Игровият план и диша ли спокойно Спартак Варна?

"Скамейката, тя е къса. Това са момчетата, с които разполагаме, няма място за ротации. Изморени са, играят едни и същи хора. Като качество на играта нямам претенции. В много срещи бяхме добри, но не спечелихме. За мен, да, даже и да изпаднем искам да играем така, показваме на директните противници, че нашият отбор не иска да изпадне", добави още Херо.

Спартак Варна се намира на последната позиция в Първа лига с актив от 22 точки. На варненци им остават мачове с Пирин и Септември до края на кампанията.

Ето какво каза и Николай Киров след равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички