Димитър Бербатов започна предизборната си обиколка на България от Пловдив


Димитър Бербатов започна предизборната си обиколка на България от Пловдив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

553 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се e срещнал днес с кмета на град Пловдив Здравко Димитров. По-късно бившият футболист обяви и темата на разговорите им - футбол, баскетбол и спорт като цяло:

"Нормално е да покажеш уважение към кмета на Пловдив, когато идваш тук. Да кажеш здрасти поне. И двамата сме спортни хора, вече бивши, за съжаление. Ще се виждам с отборите от региона и напълно нормално е да оповестя на кмета присъствието си. Нищо различно не си казахме, общи приказки. Поговорихме си за баскетбол, футбол, за подобни неща. Това са нормални неща, които си говорят такива хора".

Бербатов взе отношение и по въпроса със стадиона на Локомотив Пловдив:

"Нещата винаги са с две страни – или напред, или не. Понякога са в застой, но все си мисля, че след уверенията към жителите на Пловдив нещата със стадион "Локомотив" ще станат по най-бързия начин. Може би е по-важно да станат по най-правилния начин. За да може като отидеш на мач, да ти е кеф. Сядаш на стадиона и не искаш да си ходиш. По тази линия ще се получи, но и други хора трябва да го кажат!"

"Аз съм тук заради подкрепата от местните клубове. Както казах вече тръгваме да обикаляме, ще говорим с отборите, надявам се да дойдат всички, за да чуят какво имам да им кажа", поясни бившият футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, който е провел среща и с фенове на Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Професор посочи 8-те фактора за изпълнение на успешни дузпи след мача

В плейофите на Евро 2020 цели 3 мача завършиха с изпълнение на дузпи след равенство в основното време и продълженията....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама