Димитър Бербатов със специално видео, посветвено на откраднатите им идеи от БФС


Димитър Бербатов със специално видео, посветвено на откраднатите им идеи от БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2496 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов използва профила на "Р-Еволюцията е тук", където публикува видео на негови идеи и екипът, които са били присвоени от сегашното ръководство на футболната централа.

Битката за БФС продължава

Има три аспекта, които са засегнати във видеото: за играчи до 21 години, които да се използват в двубоите, задължителна работа по проект на УЕФА "Футболна федерация на бъдещето" и за намаляване на разходите на клубовете.

"В началото на 2021 след заседание на Изпълнителния комитет БФС обяви своите "големи" промени в наредбата за Първанствата и турнирите, като въвежда финансови стимули за отборите, които използват млади играчи поне 45 минути всеки мач. Димитър Бербатов и екипът му представиха като едни от най-важните приоритети изготвянето на 10-годишна стратегия за детско-юношеския и аматьорския футбол.

Именно там екипът ни дава предложение, че трябва да има не само изискване, а и стимули за участие на футболисти до 21 години в професионалния и аматьорския футбол. Едва след това Изпълнителния комитет на БФС излиза с официално решение, че за играч, който е на възраст до 21 години и участва минимум 45 минути в двубой за първенството БФС ще плаща 250 лева във всеки един случай", са част от думите на Бербатов. Съвсем наскоро пък се появи информация, че Пирин ще оттегли подкрепата си към Бербатов, за да вземе по-лесно лиценз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички