"Пирин с нож в гърба на Бербатов, предаде го за обещание за лиценз от БФС"


"Пирин с нож в гърба на Бербатов, предаде го за обещание за лиценз от БФС"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5870 0

С притеснителна информация за договорка между Пирин Благоевград и Българския футболен съюз (БФС) излезе Владимир Елезов - брат на бившия изпълнителен директор на "орлетата" Владислав Елезов.

Владимир споделия, че Пирин, който е клубът, издигнал кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС, е оттеглил подкрепата си към бившия легендарен нападател. Посочва се, че в замяна на това клубът нямало да има проблеми с лицензирането през следващата кампания.

Владимир Елезов използва за целта личния си профил в социалната мрежа Facebook. В края на публикацията той споменава и че Пирин Благоевград дължи пари на неговия брат Велислав Елезов. Все пак пожела успех на Христо Янев. Ето и цялата му публикация без редакторска намеса:

"Свежа и достоверна информация от спиртоварната в Бояна, или т.нар бфс:

В съда от Пирин вчера е внесен отказ от декларацията за свикване на конгрес = ОТТЕГЛЯНЕ НА ПОДКРЕПАТА за Димитър Бербатов и екипа му Р-Еволюцията е тук , срещу ОБЕЩАНИЕ за лиценз за догодина.

Всеки да го разбира както иска, но ето кратка хронология на събитията:

1. Гонят се Селската чуждестранни инвеститори, футболни хора с финансови възможности и дългосрочен план за клуба, защото “ще докарат пет маймуни” Б.а лицето, изрекло публично фразата още заема обществена ръководна длъжност в областен център на държава от ЕС през 2023г.

2. Назначават се дилетанти в управлението на клуба, чийто таван на възможностите е да размахват албаджийски тефтер с молив зад ухото или просто казано аналогови играчи в дигитален свят.

3. Отива се в сърцето на алкохола, където се сключва сделка с ръководството на спиртоварната и се забива нож в гърба на човека, чиято кандидатура именно Пирин първи издигна.

Разбира се, за всичко е виновен Velislav Elezov (профани, изплатете му дължимите заплати, че ми виси със заем!)

Дано всички тези глупости не се отразят на отбора и г-н Янев и да останем в А група!" - пише той.

Това се случва малко преди сблъсъка за "орлетата" от кръга в Първа лига. Ще можете да следите Пирин - ЦСКА НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички