Декларация от футболистите на Пирин е причината за оставката на Таско Тасков


Декларация от футболистите на Пирин е причината за оставката на Таско Тасков
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1897 0

Футболистите на Пирин (Благоевград) са изпратили декларация до собственика на „орлетата“ Пол Белогур, в която са изразили своето възмущение и оплаквания от изпълнителния директор и бивш футболен рефер Тасков Тасков, съобщава „Мач Телеграф“. Играчите на благоевградчани не били доволни от работата на Тасков и той бил оставен единствено на позицията на маркетингов директор, какъвто беше и в ЦСКА 1948. По този начин властта му в клуба доста намаляла и това накарало бившият съдия да си подаде оставката. За спортно-технически директор пък беше назначен Светослав Дяков.

"Таско си подаде оставката и аз получих пълномощно да изпълнявам функциите на изпълнителен директор в клуба. Напускането на Тасков по никакъв начин не е повлияно от назначението на Дяков за директор. Светльо е един от най-успелите хора, които са излезли от Благоевград и са играли футбол на високо ниво.

Няма открит конфликт между Таско и футболистите. Играчите са твърди характери и е имало разговори между двете страни, но за конфликт не може да се говори", сподели временният заместник на Таско Тасков Велислав Елезов.

 Ето пък как се стигна до тези промени на управленско ниво в Пирин

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички