Бивша звезда на Лудогорец става директор в Пирин Благоевград


Бивша звезда на Лудогорец става директор в Пирин Благоевград
Снимка: Официален сайт - Пирин

2449 0

Пирин Благоевград се измъкна от дъното на класирането в Първа лига, но все още показва неувереност. В помощ на клуба в ролята на технически директор се присъединява лидерът в отбора на "орлетата" Светослав Дяков. Той едновременно ще брани цветовете на благоевградчани на терена и извън него.

37-годишният полузащитник ще играе ролята на връзка между футболисти и ръководство. Очаква се тази функция халфът да изпълнява поне до края на сезона.

"Ще започна с това, че от доста време съм взел решение, за което семейството и близките ми знаят, а именно, че това е последната ми година като професионален футболист. Затова приех предложението на ръководството до края на договора си да помагам и като технически директор."

"След това ако и двете страни са удовлетворени от условията и работата, която за мен ще бъде нещо ново, ще продължим заедно. Отговорността, която поемам е голяма, но не се притеснявам от предизвикателството! Ще се опитам да бъда в помощ на футболистите, треньорите и ръководството. Без значение колко време ще бъда тук, ще работя коректно, усърдно и спрямо принципите си, както разбира се и за интереса на Пирин", коментира Дяков.

На благоевградчани предстои да изиграят 6 мача до края на сезона. Целта пред отбора ще бъде класиране на мечтаното 7-мо място, осигуряващо бараж за влизане в Лигата на конференциите.

Орлетата гледат смело към следващия сезон, подписвайки с две нови попълнения от Украйна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички