Дарко Тасевски разкри какво се е случило по време на Казанската афера


Дарко Тасевски разкри какво се е случило по време на Казанската афера
Снимка: Официален сайт на Левски

4796 0

Полузащитникът на Славия Дарко Тасевски направи интересно разкритие за Казанската афера в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Бившият плеймейкър на Левски коментира, че при пристигнато си в Русия той, Живко Миланов, Юсеф Рабех и Зе Соареш да били разкарвани из Москва в продължение на няколко часа. 

"На следващия ден дойде една съмнителна мадама, влизаме в нейния джип и ни разкарва из Москва 5-6 часа. Уж търсим лаборатория за изследвания. Аз разбирам руски, преди това играех в Украйна. Слушах я какво си говори по телефона, чудеше се къде ще излиза довечера. Попитах я каква ви е връзката с Рубин (Казан). Тя отговори, че не ги познава, а някакви хора са ѝ казали да ни разкарва 6-7 часа из Москва. Така стана, че всичко това се случи, докато се играеше дербито Левски - ЦСКА. Не знам кой стои зад тази измама. Просто си се прибрахме и си останахме в Левски", разкри Тасевски.

Бившият македонски национал не пропусна да разкритикува и нивото на футбола в България. Според полузащитника колкото по-бързо младите български таланти излязат в Европа, толкова по-добре би било. Полузащитникът добави, че националите на Северна Македония са отишли да играят в чужбина на ранна възраст и това е пътят за развитие.

А ето какво се случи с Венци Стефанов заради острия му език.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички